Casa Caridad y les Falles, unides pel #Sentimentfaller

  • L’ONG llança un vídeo en el qual usuaris i fallers donen la seua visió sobre València i les Falles

 València, 02 de març de 2018. Qué esperes del mes de març? Cinc usuaris de Casa Caridad han volgut participar en un vídeo en el qual responen a preguntes com aquesta, sobre València i les Falles. L’objectiu d’aquesta campanya, #SentimentFaller, que es difon a partir de hui per les xarxes socials, és transmetre el vessant solidari que tenen aquestes festes, i especialment els seus protagonistes, els fallers.

De fet, els usuaris de Casa Caridad comparteixen protagonisme amb la fallera major de la Falla Exposició Micer-Mascón, i amb representants de la Federació Falles 1ºA, que han volgut col·laborar amb aquesta iniciativa que cerca impulsar encara més la solidaritat del món faller i la societat valenciana. Per això, a més de la col·laboració en el vídeo, la Federació està oferint polseres amb el logo de Casa Caridad per a recaptar fons per a la institució social.

 El vídeo, que es pot visualitzar en el següent enllaç, es difondrà amb el suport de les comissions falleres, per a que valors de Casa Caridad com la solidaritat, la unió i l’acceptació arriben a tota València i facen que aquestes Falles, “siguen para tots”.

Deja un comentario