Casa Caridad organitza tallers, activitats i menús especials per a Nadal

Durant aquests dies, en el menjador social es prepara aquest menú especial per a 320 persones

Decoració nadalenca, tallers de meditació i de cuina, sessions de cinema o jocs de taula, són algunes de les iniciatives que les persones usuàries de l’ONG realitzaran durant aquests dies

L’ONG estima que al dia mengen gràcies als serveis de l’associació 1.500 persones, comptant el menjador social per a persones en situació de carrer, el menjador de les persones usuàries, les Escoles Infantils i el repartiment de productes bàsics

Rebosteria nadalenca, campionats de jocs de taula, eixides a les sales de cinema, i decoració nadalenca, són algunes de les activitats que l’Associació Valenciana de Caridad ha organitzat per a les persones usuàries dels centres de Petxina i Benicalap. Amb aquestes iniciatives l’ONG pretén generar un ambient nadalenc i de celebració, en unes dates tan especials.

L’objectiu és treballar de manera grupal i individual amb les persones usuàries per a crear un espai compartit, en un clima segur i participatiu, on es generen hàbits de treball, permetent-los crear xarxes compartides, i que desenvolupen habilitats tècniques i socials.

A més, l’ONG ha preparat dos menús especials per a les persones usuàries del centre d’acolliment temporal de Petxina i el multicentre Social de Benicalap, així com per a les persones en situació de carrer que acudeixen al menjador social. Durant aquests dies, l’Associació prepara 320 d’aquests menús. Per a això, Casa Caridad compta amb la col·laboració de la Lliga de Futbol Professional o Coca-Cola.

A més, en el lliurament de productes bàsics que realitza l’ONG a les persones amb algun recurs residencial ha inclòs per a aquestes dates articles nadalencs com a torró o dolços típics. Més de 1.000 persones es beneficien al mes d’aquest recurs. Un servei que en el que portem d’any ha incrementat un 30% el nombre de persones i famílies usuàries.

L’Associació Valenciana de Caridad ha experimentat un augment de les atencions en tots els seus serveis, en aquest cas, durant les festes nadalenques, 1.500 persones menjaran gràcies a l’ONG a través dels seus serveis de menjador social per a les persones en situació de carrer, el menjador per a les persones dels centres d’acolliment temporal, les escoles infantils i el repartiment de productes bàsics.

Tiempos de NaviDar

Casa Caridad ha llançat aquestes dates la campanya Tiempos de NaviDar per a fer una crida a la solidaritat de la ciutadania valenciana perquè aprofite els temps de celebració per a pensar en les persones més necessitades, ajudant l’ONG a aconseguir els seus objectius diaris i donar a conéixer la seua activitat, en una època d’incertesa econòmica marcada per l’augment del preu de serveis i productes bàsics.

Deja un comentario