Casa Caridad rep el Premi Famílies XL per la seua implicació amb les famílies més vulnerables

La Federació de Famílies Nombroses de la Comunitat Valenciana (FANUCOVA) va atorgar, dijous passat 13 d’octubre, un guardó a l’Associació Valenciana de Caridad en el marc de la I Gal·la de lliurament dels Premis Famílies XL, reconeixent així la seua labor amb les famílies valencianes en risc d’exclusió social. FANUCOVA porta set anys entregant aquest reconeixement a diferents organitzacions públiques i privades que contribueixen a ressaltar els valors de la família, ampliar els seus drets i reforçar la seua imatge.

Casa Caridad ha sigut premiada en la categoria institucional pel seu compromís donant alimentació i recer, durant més de 100 anys de trajectòria, a les famílies en situació de vulnerabilitat a València. D’aquesta manera, el guardó reafirma el paper clau que juga l’ONG amb la ciutadania valenciana amb dificultats socioeconòmiques, ja que en 2021 va atendre més de 3.378 persones. En aquest sentit, “aquest reconeixement posa de manifest la nostra implicació amb les famílies en risc d’exclusió social, ja que destinem gran part dels nostres recursos a vetlar pels seus drets, atenent a tot tipus de famílies i realitzant una intervenció social completa, per a ajudar-los a aconseguir una vida millor” va afirmar Luis Miralles, president de Casa Caridad.

Casa Caridad compta amb tres Centres d’Educació Infantil, dues a València i un a Torrent, on atén més de 160 xiquets i xiquetes d’entre 1 i 3 anys. L’any passat, l’Associació va atendre més de 150 famílies, per a això, l’ONG té un programa escola-família, on el 42% de les famílies usuàries són nombroses, en el qual es complementa la labor socioeducativa que s’ofereix a l’alumnat matriculat en els tres centres d’educació infantil.

Deja un comentario