Els xiquets i xiquetes de Casa Caridad reben la visita de les falleres majors de Torrent

Anna Mora Miquel, Fallera Major de Torrent, i Lorena González Andreu, Fallera Major Infantil de Torrent, juntament amb les seues corts d’honor han visitat el Centre d’Educació Infantil que Casa Caridad té al municipi. Les màximes representants de la localitat i les seues corts d’honor han recorregut les instal·lacions educatives que l’Associació té en Torrent juntament amb el president de l’ONG, Luis Miralles.

Durant el recorregut, el president de Casa Caridad, Luis Miralles, els ha explicat els programes que organitzen en el municipi, així com els serveis que s’ofereixen per a les famílies de Torrent en situació de vulnerabilitat. A més, les falleres han visitat la falla que l’alumnat de l’escola ha realitzat i han assistit a la tradicional globotà, posteriorment han gaudit d’un berenar amb temàtica fallera.

“El suport per part de la Junta Local Fallera de Torrent i de l’Ajuntament del municipi a la nostra ONG és fonamental perquè les famílies en risc d’exclusió social disposen d’accés a l’educació concorde a la seua edat i necessitats. A les nostres escoles infantils proporcionem gratuïtament serveis de matriculació, escolarització, activitats, menjador, uniformes i material escolar, així com una intervenció completa i personalitzada a les famílies més vulnerables”, explica Luis Miralles, president de Casa Caridad

L’Associació Valenciana de Caridad compta amb tres centres d’educació infantil, dos a València i un a Torrent, on atenen al voltant de 160 xiquets i xiquetes d’1 a 3 anys, en risc d’exclusió social. El Centre d’Educació Infantil de Casa Caridad a Torrent va atendre, en 2022, a 118 persones en total, entre pares, alumnes, germans i família extensa. Actualment, les tres escoles infantils tenen el procés d’inscripció obert per al curs 2023/24, per a les famílies en situació de vulnerabilitat amb menors nascuts en 2021/22. Els pares i mares que vulguen inscriure als seus fills i filles han d’emplenar un formulari a través de la web www.casacaridad.com o en el centre de preferència.

Deja un comentario