‘Influencers’ valencians ensenyen com és un dia en Casa Caritat

  • Álvaro Herreros (ITownGamePlay), amb més de huit milions de seguidors en Youtube, i les germanes Ani i Sara Martínez (@fit_happy_sisters), amb més de 355.000 seguidors en Instagram, han visitat l’associació per a donar a conéixer a la gent més jove el que hi ha darrere de les portes de la seu del Passeig de la Petxina
  • A més, amb motiu del seu 111 aniversari, este 19 de juliol l’associació llança un tour virtual 360° amb el qual l’internauta pot navegar a través de les diverses estances i servicis de l’ONG, on diàriament atén centenars de persones necessitades

 

València, 18 de juliol del 2017. Este dimecres, 19 de juliol, Casa Caritat complix 111 anys sense tancar les portes ni un sol dia, atenent totes les persones en risc d’exclusió social a València. Un treball que han pogut conéixer de primera mà els ‘influencers’ valencians ITownGamePlay (Álvaro Herreros) i les germanes fit_happy_sisters (Ani i Sara Martínez), que han passat un dia en l’associació per a donar a conéixer als seus fans de tot el món com treballa Casa Caritat amb els col·lectius més vulnerables.

Álvaro Herreros compta amb una comunitat de més de huit milions de seguidors en el seu canal de Youtube, dedicat als videojocs. Amb 16 anys va deixar d’estudiar per a ajudar sa mare en casa, i més tard va treballar de mosso de magatzem, empleat en distintes fàbriques i gasolineres. La pèrdua del treball unida a una mala etapa en l’àmbit personal, va ser allò que el va portar a pujar vídeos a esta xarxa social “per a aclarir la ment. Vaig començar pujant un vídeo al dia, jugant videojocs variats, i a poc a poc vaig anar creixent. Considere que els meus vídeos són per a tots els públics, basats en l’entreteniment del món del videojoc i donant-li el meu toc personal. Internet m’ha aportat quasi tot el que sóc hui en dia, el meu treball, el qual m’encanta fer, la meua parella, amb qui estic des de 2012, i tot el que està per arribar”, assenyala el ‘youtuber’ que té en l’actualitat més de huit milions de seguidors a nivell mundial.

Per la seua banda, Ani i Sara, ‘influencers’ en la xarxa social Instagram, on atresoren més de 355.000 seguidors, són especialistes en vida sana i menjar saludable. Amb la seua cuina busquen menjar saludable però disfrutant, portant una alimentació sana que permeta estar sempre en forma sense haver de patir amb una dieta estricta, però sobretot per a sentir-se bé i estar sa. Segons explica Ani Martínez, “he patit sobrepés des de ben xicoteta i he passat la meua infància i adolescència fent tot tipus de dieta. Vaig decidir aprendre a menjar de manera sana, i, junt amb la meua germana, vam crear receptes delicioses i lleugeres que tingueren cabuda en este estil d’alimentació”. La idea de @fit_happy_sisters va sorgir quan la major de les germanes estava intentant perdre el pes del segon embaràs: “Em vaig topar en Instagram amb la healthy life i les dietes fitness. Vaig començar amb este tipus d’alimentació per a perdre un poc de pes. Un bon dia Sara va crear el compte @fit_happy_sisters i va començar a compartir els seus plats de menjar, al qual també m’uniria jo després”, explica Ani. Posteriorment van crear un blog on pengen les receptes i acaben de publicar el segon llibre.

Tant la parella d’‘influencers’ com el ‘youtuber’ penjaran el pròxim 19 de juliol en els seus respectius canals la visita que han fet a l’associació i les seues impressions respecte al treball de Casa Caritat, que anualment du a terme més de 400.000 atencions a col·lectius vulnerables, gràcies al seu equip de Treball Social i als quasi tres-cents voluntaris.

 

Endinsar-se en Casa Caritat des del mòbil

La fatxada de Casa Caritat és recognoscible per la majoria de valencians al seu pas pel passeig de la Petxina, 9. No obstant això, molts no saben el que s’amaga darrere d’eixa porta que compta amb més de 100 anys d’història. Per això, Casa Caritat, coincidint també amb el seu 111 aniversari, ha decidit obrir les portes a través d’un tour virtual 360°. Es tracta d’una visita interactiva accessible a través del seu web o del buscador Google amb què l’internauta pot navegar a través de les diverses estances i servicis de l’ONG, on diàriament atén centenars de persones necessitades.

Es tracta d’una visita interactiva per a la qual s’han fet més de 1.000 fotografies, que han donat com a resultat més de 100 panoràmiques de tots els seus servicis. Des del hall d’entrada, el menjador social, l’alberg per a persones sense llar, el centre de recuperació personal o l’escola infantil, l’usuari podrà recórrer totes les estances de l’associació tant a través de l’ordinador, d’un dispositiu mòbil o la tauleta tàctil.

 

Deja un comentario