La Fallera Major i Infantil de Torrent i la seua Cort d’Honor visiten l’escola infantil de Casa Caridad

Corte Honor Torrent

La Fallera Major de Torrent, Sara Garrigues i la Fallera Infantil, Paula Alapont, acompanyades per la seua Cort d’Honor han visitat el centre d’educació infantil Saint Lucia de Torrent de Casa Caridad. El president de l’ONG, Luis Miralles, ha explicat els diferents serveis que realitza l’entitat amb l’alumnat de les escoles i amb les persones en risc d’exclusió. En la visita també han sigut presents els regidors de Festes i de Benestar Social de l’ajuntament de Torrent i la presidenta del Comité Territorial de Casa Caridad, Inma García.

Durant el recorregut, la Fallera Major i la seua Cort d’Honor han conegut la falla de Casa Caridad realitzada per l’alumnat de l’escola infantil de Torrent. En el centre s’atenen quaranta-tres xiquets d’1 a 3 anys de famílies en situació d’exclusió social que reben una educació integral en positiu i valors. Una atenció gratuïta que inclou menjador, uniformes, material, activitat extraescolars i escola d’estiu.

Sobre Casa Caridad

Casa Caridad Valencia es una institución benéfica privada, declarada de utilidad pública, dedicada a resolver las necesidades más básicas de las personas sin hogar y en riesgo de exclusión social. Actualmente sus servicios incluyen comedor social, centros de acogida, escuelas infantiles, centros de recuperación personal y programas de búsqueda de vivienda y empleo, entre otros. La Asociación cuenta con la sede central en Pechina y el Multicentro Social en Benicalap. Dispone de tres Centros de Educación Infantil (en Pechina, Benicalap y Torrent) donde atienden a más de 160 niños de 1 a 3 años. A través de estos servicios, el departamento de Trabajo Social apoya la reinserción social mediante un seguimiento personalizado. La entidad también cuenta con el Proyecto Fénix de viviendas supervisadas.

Deja un comentario