La Fallera Major i la seua Cort d’Honor celebren el Dia de Casa Caridad visitant la seua seu en Benicalap

Laura Mengó, Fallera Major de València, i la seua Cort d’Honor han visitat les instal·lacions del Multicentre Social que Casa Caridad té en Benicalap per a commemorar el 6 de març, Dia de Casa Caridad. Durant el recorregut han estat acompanyades pel president de l’Associació, Luis Miralles, qui els ha explicat els diferents serveis que realitza l’ONG amb les persones en situació de vulnerabilitat. A més, les persones usuàries del taller Fent Comboi els van regalar un clauer artesanal de record de la seua visita a Casa Caridad.

En este sentit, el president de l’Associació ha indicat que “és un honor tindre a la màxima representant de València en les nostres instal·lacions i també un reflex de la solidaritat de tots els fallers i les falleres que sempre han col·laborat amb nosaltres. Amb esta visita, la Fallera Major i la seua Cort d’Honor han pogut veure de primera mà l’atenció personalitzada que prestem en la nostra Associació i la implicació que posem en totes i cadascuna de les persones en situació d’exclusió social que arriben als nostres centres”, assenyala Luis Miralles, president de Casa Caridad.

El Multicentre Social de Casa Caridad és un projecte pioner en el qual a més d’atendre les necessitats de les persones usuàries de manera individualitzada, s’ajuda a recuperar la salut de les persones més vulnerables en estat convalescent amb el centre d’acolliment temporal per a persones en recuperació, i es proporciona un espai segur per a les famílies gràcies al centre d’acolliment temporal per a famílies. A més, la seu de Benicalap compta amb un espai destinat per a les activitats que es realitzen en el Centre de Recuperació Personal, com el taller Fent Comboi.

L’Associació Valenciana de Caridad ha rellançat la campanya Pot Començar la Solidaritat!, per a conscienciar a la ciutadania valenciana i recordar-los que la celebració de les Falles 2023 pot tindre també una part solidària. En aquest sentit, les persones usuàries del taller Fent Comboi han produït articles artesanals amb temàtica fallera perquè les comissions falleres, les empreses i els particulars puguen adquirir-los a través d’una donació. Clauers, caixes falleres, polseres, bosses de mà o fermalls, són alguns dels accessoris que es poden adquirir.

Deja un comentario