La Jove Orquestra i la Banda Juvenil de la Unió Musical de Torrent ofereixen un concert solidari en benefici de Casa Caridad

Una vegada més, la Unió Musical de Torrent (UMT) mostra el seu costat més solidari amb l’Associació Valenciana de Caridad celebrant la desena edició del concert anual a favor de l’ONG. L’acte se celebrarà diumenge que ve 16 d’octubre, a les 12 h en l’Auditori de Torrent, i els fons recaptats es destinaran a l’escola infantil que Casa Caridad té a Torrent. En total, a València i Torrent, l’ONG valenciana atén 148 xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social.

La representació estarà dividida en dos actes, la primera part del concert serà interpretada per la Jove Orquestra de la Unió Musical de Torrent (UMT), dirigida per Rafael Ortí Martínez, i la segona per la Banda Juvenil, conduïda pel director Bernardo Mora Fandos. D’aquesta manera, per un donatiu de 6 euros, les persones assistents podran gaudir d’obres com Genesis, de R. Galante, Sinfonía Incompleta, de F. Schubert, Intermedio de las bodas de Luis Alonso, de G. Giménez, el pasodoble Tercio de quites, de R. Talens, Appalachin overture, de J. Barnes, Choralia, de B. Appermont, i Apollo, mith and legend, de R. Romeyn.

A més, s’ha establit una Fila Zero destinada a totes aquelles persones que no puguen assistir a la cita però vulguen fer la seua aportació i contribuir a la recaptació. L’Associació compta també amb un apartat en la pàgina web (www.casacaridad.com), i un número de bizum (33587), perquè la ciutadania puga col·laborar. El suport que la Unió Musical de Torrent ha oferit a Casa Caridad des de l’any 2010, quan l’Associació va arribar al municipi, ha sigut clau en el desenvolupament de la seua activitat diària.

L’ONG valenciana està molt vinculada a aquest municipi, ja que en ell està situada una de les tres escoles infantils que té Casa Caridad. En aquest centre, on s’atenen 43 xiquets i xiquetes d’entre 1 i 3 anys en situació de vulnerabilitat, es treballa amb la finalitat de contribuir al desenvolupament integral i harmònic dels menors en totes les seues dimensions: física, artística, cognitiva, emocional, social i afectiva.

Deja un comentario