L’Ajuntament de València se suma a la celebració del Dia de Casa Caridad

L’Ajuntament de València s’ha unit a la celebració del Dia de Casa Caridad convidant a les persones usuàries de l’Associació a veure la mascletà des del balcó de l’Ajuntament. L’Associació Valenciana de Caridad celebra el 6 de març el dia en què es va impulsar la creació de l’ONG, i per a commemorar-lo l’Ajuntament de València ha convidat a 25 usuaris i usuàries de Casa Caridad a participar en primera fila en un dels principals esdeveniments que protagonitzen les Falles, la mascletà.

Les persones usuàries de Casa Caridad han acompanyat l’alcalde de València, Joan Ribó, la Fallera Major de València, Laura Mengó i la seua Cort d’Honor al balcó de l’Ajuntament des d’on han presenciat l’espectacle pirotècnic a càrrec de la pirotècnia Camp de Túria. Luis Miralles ha agraït el compromís de l’Ajuntament amb l’entitat “una vinculació estreta que perdura al llarg dels anys, ja que la col·laboració entre ONG i administracions públiques és fonamental per al benestar de la ciutadania”

En aquest sentit, l’Associació Valenciana de Caridad ha volgut celebrar el seu dia agraint al poble valencià el seu suport en totes les actuacions que fan i recordant la importància d’ajudar a les persones en risc d’exclusió social. En aquest marc, Casa Caridad ha alertat de l’augment de les atencions en tots els seus serveis. Un creixement que s’ha vist reflectit en un increment del 34% de les persones que han assistit al repartiment d’aliments i productes d’higiene, arribant a repartir en l’últim any, 22.460 lliuraments.

Deja un comentario