Mario Garcés, secretari d’Estat de Servicis Socials i Igualtat, visita Casa Caritat

Peu de foto: Mario Garcés, secretari d’Estat de Servicis Socials i Igualtat firma en el Llibre d’Honor de Casa Caritat junt amb Luis Miralles, president de la institució

València, 07 de setembre de 2017. El secretari d’Estat de Servicis Socials i Igualtat, Mario Garcés, ha visitat les instal·lacions del Multicentre Social de Casa Caritat, ubicat en el barri de Benicalap, acompanyat del delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, la directora de l’Institut de la Dona, Lucía Cerón i el president de l’ONG, Luis Miralles.

El recorregut pel Multicentre ha permés al secretari d’Estat conéixer de primera mà la important tasca que es du a terme a través d’este projecte de caràcter únic i pioner a Espanya. Les instal·lacions compten amb un alberg per a persones sense llar en estat convalescent, un altre mòdul destinat a famílies i una escola infantil per a xiquets en risc d’exclusió social. El centre, que ha complit enguany el seu primer aniversari, va ser posat en marxa per l’ONG sense comptar amb cap tipus de subvenció. “Este projecte sociosanitari oferix a les persones sense recursos un lloc on recuperar-se i continuar treballant per la seua reinserció social. Els nostres treballadors estudien cada cas de manera personalitzada per a oferir un tractament integral que s’adapta a la situació de tots i cada un dels nostres usuaris”, explica el president de la institució, Luis Miralles.

La visita ha conclòs amb la firma del secretari en el Llibre d’Honor de l’entitat, de la qual ha destacat la qualitat de l’atenció social oferida a persones amb problemes de salut en risc d’exclusió social.cial.

Deja un comentario