Sabor Empresarial recapta 26.750 euros en benefici de Casa Caridad

 La IV Nit Solidària de Sabor Empresarial ha aconseguit la xifra més alta de recaptació fins al moment, aconseguint 6.750 euros més que en l’edició anterior

Més de 350 persones relacionades amb el sector empresarial es van donar cita anit en el Veles e Vents amb l’objectiu de recaptar fons per a Casa Caridad, l’ONG del poble valencià. En total, es van obtindre 26.750 euros, 6.750 més que els aconseguits en l’edició anterior i 11.750 euros més que en el seu primer any. Sens dubte, es tracta d’un esdeveniment que s’ha consolidat a la ciutat de València i que després de l’aturada obligada de la pandèmia, ha vol a tindre un gran acolliment.

L’acte, presentat pel periodista d’Antena 3 Carlos Villán, va començar a les 21 hores amb unes paraules d’agraïment del president de Casa Caridad, Luis Miralles, qui va destacar “l’ajuda que l’Associació està rebent gràcies a la Nit Solidària organitzada per Sabor Empresarial i que posa de manifest la importància que tenen les empreses a l’hora d’ajudar a les ONG perquè continuen realitzant la seua activitat de suport a les persones en situació de vulnerabilitat a València”. Luis Miralles va rebre el xec del donatiu de 26.750 euros de mans del president de Sabor Empresarial.

Antonio Jordán, president de Sabor Empresarial, va agrair el suport del sector empresarial valencià a aquesta iniciativa i va posar en valor el paper solidari de les empreses. “En cada edició hem vist com ha anat augmentant el nombre d’empreses compromeses amb aquesta causa benèfica, arribant a aconseguir enguany una xifra rècord de recaptació”, va afegir.

Casa Caridad va repartir en 2021,14.449 lliuraments de productes de primera necessitat, i va atendre en els seus diferents serveis un total de 3.378 persones, un 35% més que en 2020. Unes dades que en 2022 han anat en augment perquè cada vegada més persones precisen, a causa de factors com la pujada de la inflació i de productes bàsics com a aliments o energia.

Casa Caridad compta amb dos centres d’acolliment temporal, tres escoles infantils, menjador social, habitatges supervisats del projecte Fènix o un centre de recuperació personal, entre altres. Cada dia, obrir les portes de Casa Caridad suposa una despesa mitjana de 13.000 euros diaris. “És fonamental el compromís i la solidaritat de la societat valenciana. Iniciatives com a Sabor Empresarial són importants perquè l’ONG puga continuar avançant en la seua labor amb els més necessitats”, indica Luis Miralles.

La causa va congregar a destacats membres del món econòmic i social com Alfonso Zamorano, del Grup Aza; José Ribes, director general de Rimontgó; Carlos Lledó, director general de Idai Nature; l’escriptora Marta Querol; el president del Llevant O.D, Quico Catalá o el cap d’informatius de Cope Comunitat Valenciana, Vicente Ordaz.

El sopar va ser tipus còctel i una vegada finalitzada va donar principi l’actuació del grup de pop-rock Els Imprescindibles que va aconseguir fer ballar als assistents fins a ben entrada la matinada.

Va ser una vetlada plena de diversió i solidaritat. A la recaptació més elevada fins al moment van contribuir, a més de les persones físiques, més de 50 empreses valencianes que, fidels al seu compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa, van voler col·laborar amb Casa Caridad.

Des de la seua primera edició, Sabor Empresarial ha anat augmentat tant el nombre d’empreses com la recaptació. Així, en la primera gala celebrada en 2018 es van recaptar 15.000 euros, en la segona (2019) la xifra va aconseguir els 18.000 euros i la tercera en 2020, els 20.000 euros. Ara, després de l’aturada per la pandèmia, Sabor Empresarial ha tornat amb més força i ha aconseguit aconseguir els 26.750 euros, la qual cosa suposa una recaptació rècord per a Casa Caridad en aquesta mena d’esdeveniments.

Entre elles es trobaven Alberto Marina, Anieme, Alkilaudio, Buraglia, Celler Aranleón, Cellers Biosca, Casas Inhaus, Cafés Durbán, Ceisal, Cervesa Mascletà, CL Comunicació i Brànding, Creand, Cu4 Arquitectura, Cimeres School, Damel Group, Decore Oliden, Enue, Farmàcia Laboratori Perelló, Fundació J.A. Gómez Cerezo, GFT, Gloval, Grup JV Facility Services, Grup Raminatrans, Grup Tessel·la, Grup Torres, Idees Interiorisme, Impacte, Jilali Immobiliària, Jordán Joiers, JR Valle, Juan Romero Peluqueros, Kahle, La Boleta Coqueta, Laiex, Llevant O.D, L&C, Magma Gestió Mediambiental, MR Adhesius, María Oliver, Monserrate Immobiliària, Mon Verd, Mureu García Estudio, Myrentgo, Nelly, Nuwe Immobiliària, Ortiz&Asociados, Pinturas Isaval, Restail, Saez&Asociados, Tòfones Martínez, Bafs, Vivari&Associats.

Deja un comentario