Centres d’acolliment temporal

Les persones sense llar tenen en els nostres centres d’acolliment temporal un lloc on allotjar-se, durant el temps que siga necessari, mentre es treballa la seua reinserció social. A més d’allotjament, se’ls proporciona sopar i desdejuni, i disposen de servici de consigna, higiene, bugaderia, perruqueria i atenció social. Des del primer moment que accedixen a este servici de Casa Caritat, un treballador social fa les corresponents entrevistes i du el seguiment de cada usuari, oferint-li una atenció completament personalitzada en funció de la seua situació.

Centre d’acolliment temporal del Passeig de la Petxina

El centre d’acolliment temporal de Casa Caritat, en la seu del Passeig de la Petxina, és el primer escaló entre la vida en el carrer i la reinserció en la societat. Es tracta d’un servici residencial de primera acollida, no permanent, i compta amb setanta places, dos d’elles destinades a casos d’emergència. Acollim hòmens, dones i famílies en habitacions individuals, dobles i triples, i som l’únic alberg de València que acull persones majors de 65 anys.

Albergue Paseo de la Pechina, Valencia

» Centre d’acolliment temporal Paseo de la Pechina, Valencia

Centre d’acolliment temporal de convalescents del Multicentre Social

El nostre centre d’acolliment temporal de convalescents, ubicat en el Multicentre Social de Benicalap, compta amb 32 habitacions destinades a persones sense llar o sense recursos en estat convalescent. A través de les diverses atencions, s’hi treballa tant la recuperació física dels albergats com el seu vessant social amb el treball de professionals.

Centre d’acolliment temporal de famílies del Multicentre Social

El centre d’acolliment temporal de famílies del Multicentre Social de Benicalap compta amb 17 habitacions modulars destinades a famílies sense recursos, que els oferix una situació el més normalitzada possible. Durant el temps que dura l’estada, els menors poden assistir a l’escola infantil ubicada en les mateixes instal·lacions. Les famílies són ateses per un treballador social que fa un seguiment de cada cas.