Centre de Recuperació Personal

Moltes persones que viuen al carrer o que es veuen immerses en processos d'exclusió han perdut hàbits i costums i fins i tot han patit processos de deterioració personal. En el Centre de Recuperació Personal, professionals i voluntaris treballen des de l'acció educativa per a ajudar a recuperar aqueixes habilitats socials i afavorir l'autonomia en un context d'estabilitat. Es tracta de l'únic servei formatiu a València que ofereix un treball professional de caràcter educatiu amb el col·lectiu de persones sense llar.

La soledat i la falta de relacions afectives consolidades són un problema molt comú entre el col·lectiu de persones sense llar. A més, moltes de les persones que acudeixen al Centre de Recuperació Personal manquen de competències que són bàsiques per a portar una vida normal. Majoritàriament acudeixen homes de mitjana edat que no tenen xarxes de suport social i els hàbits de vida del qual estan desestructurats.

» Centro de día

» Centre de Recuperació Personal

Activitats d'oci i temps lliure

Es tracta d'activitats enfocades a persones que manquen de relacions socials estables, posant a la seua disposició excursions setmanals, projeccions de pel·lícules i la possibilitat de participar en l'equip de futbol o el cor.

actividades-de-ocio-y-tiempo-libre

Equip de futbol de Casa Caridad