A Espanya el 30% de persones sense llar pateixen alguna malaltia crònica i el 15% una discapacitat reconeguda. El nou multicentre social de Casa Caridad és un projecte pioner en l'atenció social a Espanya, en el qual s'ajuda a recuperar la salut de les persones més vulnerables en estat convalescent.

Serveis

Centre d'acolliment temporal de convalescents:  32 habitacions destinades a persones convalescents sense llar o sense recursos. A través de cures, atenció i acompanyaments es treballarà per a la seua correcta recuperació física.

Centre d'acolliment temporal per a famílies: Habitacions modulars, amb capacitat per a 34 persones, destinades a famílies on minimitzar les conseqüències que viuen els menors en famílies en risc d'exclusió.

Escola infantil Obra Social "la Caixa": 90 places escolars per a xiquets en risc d'exclusió social d'entre 1 a 3 anys. El seu objectiu és permetre conciliar la vida laboral i familiar als pares o facilitar-se la cerca d'una ocupació, al mateix temps que ofereix als xicotets un lloc de convivència i aprenentatge.

Menjador: Capacitat per a 60 comensals. Funciona a través d'un sistema self-service i la cuina ofereix diàriament desdejunis, menjars i sopars a les persones ateses.

Centre de Recuperació Personal-Teràpia ocupacional: És un espai destinat a la formació, promoció i reinserció laboral de les persones desfavorides. En aquest àrea es promouen les col·laboracions amb empreses.

multicentro-social-benicalap