Multicentre Social

A Espanya el 30% de persones sense llar patixen alguna malaltia crònica, i el 15%, una discapacitat reconeguda. El nou Multicentre Social de Casa Caritat és un projecte pioner en l’atenció social a Espanya, en el qual s’ajuda a recuperar la salut de les persones més vulnerables en estat convalescent.

Servicis

Alberg de convalescents:  32 habitacions destinades a persones convalescents sense llar o sense recursos. A través d’atencions i acompanyaments, es treballarà per a la seua correcta recuperació física.

Alberg de famílies: 17 habitacions modulars, amb capacitat per a 34 persones, destinades a famílies, on minimitzar les conseqüències que viuen els menors en famílies en risc d’exclusió social.

Escola infantil Obra Social “la Caixa”: 90 places escolars per a xiquets en risc d’exclusió social d’entre 1 i 3 anys. El seu objectiu és permetre conciliar la vida laboral i familiar als pares o facilitar-se la busca d’un treball, alhora que oferix als xiquets un lloc de convivència i aprenentatge.

Menjador: Capacitat per a 60 comensals. Funciona a través d’un sistema d’autoservici, i la cuina oferix diàriament desdejunis, dinars i sopars per a les persones ateses.

Centre de dia-teràpia ocupacional: És un espai destinat a la formació, promoció i reinserció laboral de les persones desfavorides. En esta àrea es promouen les col·laboracions amb empreses.

multicentro_social_benicalap

multicentro-social2