València, ciutat de la costura a benefici de Casa Caridad

L’Associació Repunt Party de València organitza la VI edició de la Repunt Party que se celebrarà dissabte que ve 21 de maig en el Passeig dels Arcbotants de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb l’objectiu de recaptar fons per a l’ONG

L’Associació Repunt Party de València organitza la VI edició de la Repunt Party que se celebrarà dissabte que ve 21 de maig en el Passeig dels Arcbotants de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb l’objectiu de recaptar fons per a Casa Caridad València. La Repunt Party és el major encontre a Espanya de persones amb màquines de cosir amb un objectiu solidari que varia en cada edició. En aquesta ocasió, l’organització col·laborarà amb els centres d’acolliment de Casa Caridad a través de la confecció de bosses i altres peces tèxtils similars que es podran adquirir durant la jornada a canvi d’un donatiu per a aquesta ONG.

L’Associació Valenciana de Caridad és una entitat dedicada a l’atenció de persones sense llar i en risc d’exclusió que compta amb menjadors socials, albergs, escoles infantils, habitatges supervisats, programes de recuperació personal i molts més serveis. Enguany, Repunt Party col·laborarà amb els seus centres d’acolliment, que proporcionen als usuaris un lloc on allotjar-se, durant el temps que siga necessari, mentre es treballa la seua reinserció social. El president de Casa Caridad, Luis Miralles, ha agraït “el compromís de l’organització, i del conjunt de la societat valenciana, amb l’ONG i amb totes les persones en situació de vulnerabilitat que acudeixen als nostres centres”, i ha animat a “gaudir el dissabte d’aquest esdeveniment festiu i solidari que s’ha convertit en un habitual per a l’agenda de tots els valencians”.

Tota aquesta activitat es realitzarà en un ambient lúdic i col·laboratiu, acompanyats amb el millor jazz en directe del col·lectiu de músics Sedajazz que dona suport a l’esdeveniment des de la segona edició de la Repunt Party. Aquest esdeveniment és possible gràcies a la col·laboració de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb la cessió de l’espai i a altres empreses que també s’han sumat al projecte com a Cadires Sancho, Reprografia BV, Suandper Teixits, la Unitat de Psiquiatria de l’Hospital Casa de Salut, Gift Em 5, Món Orxata, Consum i Velarte.

Aquesta edició comptarà amb la participació dels bessons Sergio i Vicente Rives, participants de la primera edició del programa Mestres de la Costura de Televisió Espanyola (TVE) els qui, al costat de l’acadèmia Nastasia Històries Filades, Merceria Zurh, Noelia Coll, Gautier Swimwear María Roig i Miriam Piles, impartiran tallers de confecció de diferents tipus de bosses.

L’acte d’inauguració començarà a les 10.00 h amb la presència de Casa Caridad i conclourà a les 19.00 h amb el lliurament del recaptat, així com dels premis a les millors confeccions.

Deja un comentario